Nieuwsbrief Juli 2016

Wij wensen u een fijne vakantie!
Het is bijna vakantie! Namens alle collega’s van Holland Innovative wensen wij u een heerlijke zomer en een fijne vakantie toe. Wij zijn tijdens de vakantieperiode bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur op 040 851 4610 en per e-mail via info@holland-innovative.nl.

Themamiddag Organ-on-a-Chip
De kosten voor het in de markt brengen van een nieuw medicijn bedragen circa 2,5 miljard USD. Daarnaast is het mede door wet- en regelgeving complex om nieuwe medicijnen te vinden en vrij te geven. Hoe kunnen Organ-on-a-Chip systemen helpen in de ontwikkeling van nieuwe medicijnen? Op 8 september vindt de zevende editie van HighTech meets Health plaats op de Novio Tech Campus in Nijmegen. Meer informatie en aanmelden: Klik hier.

BLOG: Borgen van kennis – Cindy Camp
Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat we niet alleen kennis overdragen in onze Academy, maar dat deze kennis na afloop van de training ook geborgd wordt in uw organisatie. Dat kan door middel van coaching, ondersteuning in projecten of door de volgende generatie trainers in uw organisatie op te leiden. Ik ben super trots dat we nu geaccrediteerd zijn door DSPE in het curriculum voor Certified Precision Engineer! Lees verder.

HighTech meets Operations – 29 september 2016
Wanneer u een fantastisch product heeft ontwikkeld wilt u dit natuurlijk zo snel én efficiënt mogelijk naar de markt brengen. Naast technische uitdagingen krijgt u ook te maken met uitdagingen op het gebied van informatiestromen, toeleveranciers, engineering changes en veranderingen in de markt. Dit zijn vraagstukken die vaak ondergewaardeerd en onderschat worden. Hoe organiseer je je operations, zodat je deze uitdagingen kunt volgen of zelfs voor kan zijn? Op donderdag 29 september 2016 organiseren wij samen met TIAS Business School de innovatieworkshop HighTech meets Operations. Voor het complete programma en direct inschrijven: Klik hier.

Boekpresentatie De Complete Projectmanager
Graag nodigen wij u uit voor de boekpresentatie van ‘De Complete Projectmanager’ door Roel Wessels. Op donderdag 15 september 2016 bent u van harte welkom op de High Tech Campus in Eindhoven. U mag rekenen op een aanstekelijke mix van de drie thema’s die Roel als projectmanager gevormd hebben: projectmanagement, natuurkunde en muziek. Het aantal plaatsen is beperkt. Klik hier om u gratis aan te melden.

Schrijf u nu in voor de training RF6: Software Reliability
Wat betekent het voor uw bedrijf als u in een keer betrouwbare software kunt ontwikkelen? En wanneer u vroegtijdig uw risico’s kunt herkennen en verlagen? Het beheersen van Software Reliability methodieken en technieken is essentieel om te komen tot superieure software. De docenten van deze training zijn Ing. Con Bracke (Philips Research) en Ing. Ronald Schop (Holland Innovative). Deze 3-daagse training start op dinsdag 4 oktober 2016. Schrijf u nu in voor RF6: Software Reliability. Meer informatie en aanmelding: klik hier.

Agenda Academy
HighTech meets Health; Organ-on-a-Chip – 8 september 2016 – Meer informatie
Reliability User Group – 12 september 2016 – Meer informatie
Black Belt Design for Six Sigma – start 19 september 2016 – Meer informatie
One Day Workshop Quick Response Design – 21 september 2016 – Meer informatie
Six Sigma User Group – 26 september 2016 – Meer informatie
Projectmanagement Masterclasss – start 27 september 2016 – Meer informatie
Problem Solving door Root Cause Analyse – start 27 september 2016 – Meer informatie
Green Belt Design for Six Sigma – start 28 september 2016 – Meer informatie
HighTech meets Operations – 29 september 2016 – Meer informatie

Ga voor ons volledig academy overzicht naar onze website. Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u aan te melden!

2016-10-25T20:16:04+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X