HighTech meets Data Science – 9 februari 2017
Organisaties verzamelen steeds meer data. In de HighTech Industrie gebeurt dat onder andere door de toepassing van allerlei sensoren. Vaak is de hoeveelheid data zo overweldigend, dat niet meer duidelijk is hoe van deze datastroom zinvolle informatie te maken. Gebruikelijke statistische technieken zoals regressie analyse schieten vaak tekort. Waar lopen we nu tegenaan? Welke nieuwe methoden zijn er? Hoe bruikbaar zijn deze methoden? Sprekers van o.a. TU Eindhoven, Waterschap de Dommel, Philips Lighting, NXP Semiconductors, Leids Universitair Medisch centrum en Holland Innovative vertellen over welke uitdagingen en successen zij met ‘Big Data’ hebben. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Even voorstellen: Dorien Lutgendorf – Reliability Specialist
Mijn naam is Dorien Lutgendorf en ik ben in november 2016 gestart als Reliability Specialist bij Holland Innovative. Met werktuigbouwkunde als brede technische achtergrond heb ik ervaring opgedaan in Modelling, Testing en Reliability Engineering in diverse projecten bij onder andere TNO en Lely Industries. In de rol van voormalig Competence Center Manager Testing heb ik de kwaliteit van een team ontwikkeld, mede door nieuwe software en hardware testprocessen en tools te implementeren. Ik zie het als een uitdaging om inzicht te creëren in complexe multidisciplinaire problemen. Ik ben analytisch, pragmatisch, leergierig en heb een brede interesse en altijd zin om mee te denken met interessante onderwerpen! Je kan mij bereiken op dorien.lutgendorf@holland-innovative.nl.

Black Belt Design for Six Sigma – start 13 maart 2017
Onze vernieuwde en unieke Black Belt Design for Six Sigma training levert u de middelen om uitdagingen in productontwikkeling succesvol aan te pakken en deze werkwijze te implementeren en te verankeren in uw organisatie. Op die manier kunt u klantenwensen vertalen in nieuwe robuuste producten, diensten en processen. In één keer goed en met de juiste kwaliteit! Voor meer informatie en inschrijven: Klik hier.

Uitzending BNR Gangmakers en uitreiking High Tech Piek Awards 2016
Op 21 december 2016 was Hans Meeske, General Director van Holland Innovative, te gast in de liveuitzending van BNR Gangmakers op de High Tech Campus in Eindhoven. De stelling van deze uitzending was ‘Brabantse gezelligheid…ook een exportproduct?’. Klik hier om de uitzending terug te luisteren. Na de uitzending werden de High Tech Piek Awards door E52 uitgereikt. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan mensen die veel betekend hebben of gaan betekenen voor de HighTech in de Brainport regio Eindhoven. Hans Meeske was een van de winnaars! Voor meer informatie: Klik hier.

Best Practises for Building Quick and Useful Dashboards
Op 31 januari 2017 organiseert JMP Software het event ‘Best Practises for Building Quick and Useful Dashboards’ op de High Tech Campus in Eindhoven. Een goed dashboard kan zoveel meer dan alleen het visualiseren van informatie. Het kan wetenschappers en engineers snel van belangrijke informatie voorzien, zodat zij beslissingen ter plaatse kunnen maken gebaseerd op betrouwbare informatie/data. Voor meer informatie en gratis aanmelding: Klik hier.

Agenda Academy
Basic Statistics Course – start 6 februari 2017 – Meer informatie
Problem Solving door Root Cause Analyse – start 8 februari 2017 –Meer informatie
Examendag – 13 februari 2017
Six Sigma User Group – 13 februari 2017 – Meer informatie
One Day Workshop Root Cause Analysis – 14 februari 2017 – Meer informatie
Green Belt Six Sigma – start 22 februari 2017 – Meer informatie
RF1 Life Data Analysis and Reliability Testing – start 6 maart 2017 – Meer informatie
Alumnidag Six Sigma – 9 maart 2017
Black Belt Design for Six Sigma – start 13 maart 2017 – Meer informatie
Projectmanagement Masterclass – start 14 maart 2017 – Meer informatie

Ga voor ons volledig academy overzicht naar onze website.
Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u aan te melden!