HighTech meets Automotive – Tribology in Automotive and HighTech Systems
Op dinsdag 11 april 2017 organiseren wij samen met AutomotiveNL de vijfde editie van HighTech meets Automotive. Het thema is ‘Tribology in Automotive and HighTech Systems’. Sprekers van o.a. Bosch Transmission Technology, Hauzer Techno Coating, Materials Innovation Institute (M2I), DAF Trucks en TriboForm vertellen over hun ervaringen, uitdagingen en innovaties gerelateerd aan tribologie. Voor meer informatie en aanmelding: Klik hier.

BLOG: Passie voor kennisoverdracht
Het foutloos ontwerpen van nieuwe producten of het efficiënt en effectief verbeteren van bestaande producten is moeilijk. Er moet steeds vaker op basis van beperkte informatie een beslissing worden genomen. Wil je dit niet op onderbuik gevoel doen, dan is statistiek hierbij onontbeerlijk. Hoewel ik de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt, vind ik het heerlijk om in mijn trainingen de deelnemers te leren hoe statistiek hen in hun dagelijke werk kan helpen. Lees de blog van Joost van der Heijden, Master Black Belt bij Holland Innovative, nu op onze website: klik hier.

Teamwork? Investeer in het individu!
Op 11 april 2017 organiseert IPMA NL de 13e editie van de Projectmanagement Parade. Dit is hét event om kennis te nemen van de nieuwste trends en ontwikkelingen in professioneel projectmanagement. Om 15.45 spreekt Roel Wessels vanuit zijn boek De Complete Projectmanager in aansluiting met het thema van de Projectmanagement Parade over ‘Teamwork? Investeer in het individu!’. Ontvang tot 1 april 2017 €50,- korting op de deelnameprijs met de kortingscode: SPR65017. Voor meer informatie: Klik hier.
Er zijn tevens nog enkele plekken beschikbaar voor de Projectmanagement Masterclass in Eindhoven die start op 14 maart 2017. Voor meer informatie: Klik hier.

Even voorstellen: Bert van Appeven – Project Management Professional
Hallo, ik ben Bert van Appeven en op 1 februari 2017 ben ik bij Holland Innovative gestart als Project Management Professional. Mijn passie is ‘Project Management van Innovatie’. Bij Océ Technologies heb ik veel ervaring opgedaan als teamleider R&D en als Projectleider Maintenance Innovation in Service HQ. Vervolgens ben ik als projectmanager jarenlang verantwoordelijk geweest voor de wereldwijde introductie van nieuwe innovatieve printsystemen. De laatste jaren heb ik de inrichting gedaan van een R&D Project Management Office (PMO) in Nederland. Daarnaast heb ik zelfstandig een PMO ingericht in de Canon R&D vestiging in München. Bij Holland Innovative ga ik aan de slag met het uitvoeren van innovatie management projecten bij klanten, het geven van trainingen (PMO implementatie in de Innovatie omgeving) en daarnaast het coachen van projectmanagers. Contact: bert.van.appeven@holland-innovative.nl.

Start-up & Innovatieplein Hannover Messe 2017
Internationale markten zijn ontzettend interessant voor innovatieve bedrijven die net hun vleugels uitslaan. Om start-ups internationaal en in Duitsland een goede start te geven, organiseren wij samen met NEVAT, FME, Koninklijke Metaalunie, Brainport Industries en Mikrocentrum het Start-up & Innovatieplein tijdens de Hannover Messe van 24-28 april 2017. Wilt u gebruik maken van deze unieke kans om op een betaalbare manier jezelf te presenteren aan de internationale markt en hoogwaardige contacten te leggen die uw onderneming verder kunnen helpen? Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

One Day Workshop Reliability – 30 maart 2017
Reliability; the key to a succesful product! Het falen van uw producten kan een behoorlijke impact hebben en tot grote consequenties leiden. Denk aan uitval van uw productie, herbewerking, problemen in het veld bij uw klanten en in het ergste geval zelfs claims en imagoverlies. Leer én ervaar hoe u met het toepassen van Reliability Engineering in productontwikkeling de betrouwbaarheid van uw producten kunt verbeteren. Schrijf u nu in voor de One Day Workshop Reliability van 30 maart 2017. Meer informatie en inschrijven: klik hier.

Agenda Academy
Green Belt Design for Six Sigma – start 22 februari 2017 – Meer informatie
RF1 Life Data Analysis and Reliability Testing – start 6 maart 2017 – Meer informatie
Projectmanagement Masterclass – start 14 maart 2017 – Meer informatie
One Day Workshop Reliability – 30 maart 2017 – Meer informatie
Reliability User Group – 3 april 2017 – Meer informatie
HighTech meets Automotive – Tribology – 11 april 2017 – Meer informatie
RF6 Software Reliability – start 19 april 2017 – Meer informatie
Green Belt Six Sigma (Locatie Enschede) – start 19 april 2017 – Meer informatie

Ga voor ons volledig academy overzicht naar onze website.
Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u aan te melden!