Nieuwsbrief december 2017

Nog even en 2017 ligt achter ons. Holland Innovative kan terugblikken op alweer een mooi jaar. Een jaar waarin we afscheid hebben genomen van enkele collega’s en een aantal nieuwe mensen hebben mogen verwelkomen in ons team. Een jaar waarin we bestaande klantenrelaties hebben kunnen uitbouwen en nieuwe relaties zijn aangegaan om organisaties te helpen in hun ontwikkeling en groei. Vanuit onze thuisbasis Eindhoven en kantoren in Enschede en Duitsland hebben we in 2017 partners in het hele land en een deel van Duitsland kunnen helpen. Of nu (in company) trainingen, korte vraagstukken of langlopende ontwikkeltrajecten betrof, met ons team zijn we trots op wat we bereikt hebben en op de organisaties die we hebben mogen helpen. Op de High Tech Campus hebben we dit jaar niet alleen trainingen verzorgd, we kijken tevens terug op een aantal succesvolle events. Behalve de innovatieworkshops hadden we ook het unieke Lean Event, de Reliability en Six Sigma User Groups en een druk bezochte Alumnidag waarbij oud-cursisten hun opgedane praktijkervaring en vragen in een informele sfeer konden delen.

Nog even en 2018 staat voor de deur. Voor Holland Innovative wordt dit een bijzonder jaar: we hebben een jubileum te vieren! Via onze nieuwsbrief houden we onze partners op de hoogte, dus hou ook in 2018 Holland Innovative goed in de gaten. De Academy kalender voor 2018 staat weer klaar, gevuld met bekende en nieuwe trainingen zoals TRIZ, Green Belt-to-Black Belt en System Architecture and Integration. De eerste HI-training start al op 31 januari. Tijdens Problem Solving by Root Cause Analysis wordt duidelijk gemaakt hoe en waarom de Shainin methodiek werkt. Hoe een probleem analyse te starten om de grootste root cause, de zogenaamde Red X te vinden om variaties in het productieproces te vinden die leiden tot productvariaties.

Daarnaast zijn we enorm trots om te kunnen meedelen dat de bestseller De Complete Projectmanager, geschreven door Roel Wessels en de basis van onze Projectmanagement Masterclass voor de zomer van 2018 beschikbaar zal komen in het Engels en Duits! Vanuit de markt hebben we steeds vaker de vraag gekregen voor de beschikbaarheid van het boek in andere talen dan het Nederlands en we zijn nu volop bezig met het (laten) vertalen van het boek en de welbekende tegeltjes.

Steeds meer organisaties brengen heartbeat en flow aan in hun organisatie om product ontwikkelprojecten tot leven te brengen en de werkelijke voortgang van het project te meten en de time to market te verkorten. Meer lezen over heartbeat en flow? Lees dan hier de blog van Bert van Appeven.

 

Namens het hele team van Holland Innovative wil ik u bedanken voor de prettige samenwerking in 2017 en ik hoop dat we ook in 2018 verder kunnen werken aan uitdagende projecten met heldere resultaten.

We wensen u hele fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar.

 

Hans Meeske
General Director
Holland Innovative

2017-12-19T10:26:10+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X