Nieuwsbrief December 2016

Fijne Feestdagen!
De laatste dagen van 2016 staan alweer voor de deur. Het was een jaar vol met leuke en uitdagende projecten! Wij willen u bedanken voor de prettige samenwerking en hopen dat we u in 2017 weer van dienst kunnen zijn. Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig, succesvol, maar vooral een gezond 2017!

Grand Opening Holland Innovative Twente
Celebrate with us! Graag nodigen wij u uit voor de Grand Opening van Holland Innovative Twente op donderdag 12 januari 2017. Deze feestelijke gebeurtenis willen we graag koppelen aan een inhoudelijk themasessie, waarin nieuwe inzichten gegeven worden op het gebied van Projectmanagement, Design for Six Sigma & Reliability vraagstukken uit de Medische en HighTech omgeving. Aansluitend zullen we een tour maken door de TechMed proeftuin & Designlab waar we enkele van onze laatste innovatieve projecten zullen laten zien. Vanzelfsprekend sluiten we dit op gepaste wijze af met ‘celebration drinks’. Meer informatie en aanmelding: Lees verder.

SAVE THE DATE: HighTech meets Data Science – 9 februari 2017
Organisaties verzamelen steeds meer data. In de HighTech Industrie gebeurt dat onder andere door de toepassing van allerlei sensoren. Vaak is de hoeveelheid data zo overweldigend, dat niet meer duidelijk is hoe van deze datastroom zinvolle informatie te maken. Gebruikelijke statistische technieken zoals regressie analyse schieten vaak tekort. Waar lopen we nu tegenaan? Welke nieuwe methoden zijn er? Hoe bruikbaar zijn deze methoden? Sprekers van o.a. TU Eindhoven, Waterschap de Dommel, NXP Semiconductors, Leids Universitair Medisch centrum en Holland Innovative spreken over welke uitdagingen en successen zij met ‘Big Data’ hebben. Wilt u als eerste geïnformeerd worden over het programma op 9 februari 2017 op de High Tech Campus in Eindhoven? Stuur dan een email naar academy@holland-innovative.nl.

Start-up & Innovatieplein Hannover Messe 2017
HInternationale markten zijn ontzettend interessant voor innovatieve bedrijven die net hun vleugels uitslaan. Om start-ups internationaal en in Duitsland een goede start te geven, organiseren wij samen met NEVAT, FME, Koninklijke Metaalunie, Brainport Industries en Mikrocentrum het Start-up & Innovatieplein tijdens de Hannover Messe van 24-28 april 2017. Wilt u gebruik maken van deze unieke kans om op een betaalbare manier de confrontatie aan te gaan met de internationale markt en hoogwaardige contacten te leggen die uw onderneming verder kunnen helpen? Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

BLOG: Werken bij Holland Innovative, volop variatie!
Bij Holland Innovative streven we ernaar om specialisten aan meerdere projecten tegelijk te laten werken. Voor de medewerker is dat soms wel wat druk, maar het levert natuurlijk wel een mooie afwisseling op van verschillende werkzaamheden. Neem nu deze week. Ik werk aan een project om de spreiding op producten van de klant te reduceren; tegelijkertijd verzorg ik bij een andere klant een workshop ‘Root Cause Analyse’. Lees de blog van Coen Smits, Sr. Product & Proces Specialist bij Holland Innovative, nu op onze website: klik hier.

NIEUW Academy Kalender Voorjaar 2017
Met trots presenteren wij de Academy Kalender voor het komende voorjaar. Wij ondersteunen u graag bij competentieontwikkeling van uzelf, uw collega’s en uw organisatie. Samen met gerenommeerde kennisinstituten zoals de IBIS Universiteit van Amsterdam. Universität Stuttgart en TU Delft organiseren wij trainingen en workshops in Projectmanagement, Product- & Procesontwikkeling en Reliability Engineering. Wilt u een papieren Academy Kalender ontvangen, stuur dan een email met uw adresgegevens naar academy@holland-innovative.nl. Download de Academy Kalender Voorjaar 2017: Klik hier .

Agenda Academy
Alumnidag Six Sigma – 25 januari 2017
Basic Statistics Course – start 6 februari 2017 – Meer informatie
Problem Solving door Root Cause Analyse – start 8 februari 2017 –Meer informatie
Examendag – 13 februari 2017
Six Sigma User Group – 13 februari 2017 – Meer informatie
One Day Workshop Root Cause Analysis – 14 februari 2017 – Meer informatie
Green Belt Design for Six Sigma – start 22 februari 2017 – Meer informatie
RF1 Life Data Analysis and Reliability Testing – start 6 maart 2017 – Meer informatie
Black Belt Design for Six Sigma – start 13 maart 2017 – Meer informatie
Projectmanagement Masterclass – start 14 maart 2017 – Meer informatie

Ga voor ons volledig academy overzicht naar onze website. Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u aan te melden!

2016-12-19T13:34:34+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X