Nieuwsbrief Augustus 2016

Boekpresentatie De Complete Projectmanager
Graag nodigen wij u uit voor de boekpresentatie van ‘De Complete Projectmanager’ door Roel Wessels. Op donderdag 15 september 2016 bent u van harte welkom op de High Tech Campus in Eindhoven. U mag rekenen op een aanstekelijke mix van de drie thema’s die Roel als projectmanager gevormd hebben: projectmanagement, natuurkunde en muziek. Het aantal plaatsen is beperkt. Klik hier om u gratis aan te melden.

Meld u nu aan voor de Green Belt Design for Six Sigma Training
In een tijd met toenemende druk op Time to Market levert de vernieuwde Green Belt Design for Six Sigma (DfSS) training u de middelen om uitdagingen in productontwikkeling succesvol aan te pakken en om deze werkwijze effectief te implementeren in uw projecten. Schrijf u nu in voor de Green Belt training die start op 28 september 2016 in Eindhoven of 5 oktober 2016 in Enschede. Voor meer informatie en aanmelding: Klik hier.

Exploring Reliability Event
Op 14 september organiseert JMP Statistics Software het event Exploring Reliability. Dit event start om 9.30 uur op de High Tech Campus in Eindhoven. Sprekers zijn onder andere Christopher Gotwalt (JMP Director Statistical Research and Development), William Q. Meeker (Professor of Statistics and Distinguished Professor, Iowa State University) en Leo Wright (JMP Principal Product Manager). Voor meer informatie en gratis aanmelding: Klik hier .

Themamiddag Organ-on-a-Chip
De kosten voor het in de markt brengen van een nieuw medicijn bedragen circa 2,5 miljard USD. Daarnaast is het mede door wet- en regelgeving complex om nieuwe medicijnen te vinden en vrij te geven. Hoe kunnen Organ-on-a-Chip systemen helpen in de ontwikkeling van nieuwe medicijnen? Op 8 september vindt de zevende editie van HighTech meets Health plaats op de Novio Tech Campus in Nijmegen. Meer informatie en aanmelden: Klik hier.

HighTech meets Operations – 29 september 2016
Wanneer u een fantastisch product heeft ontwikkeld wilt u dit natuurlijk zo snel én efficiënt mogelijk naar de markt brengen. Naast technische uitdagingen krijgt u ook te maken met uitdagingen op het gebied van informatiestromen, toeleveranciers, engineering changes en veranderingen in de markt. Dit zijn vraagstukken die vaak ondergewaardeerd en onderschat worden. Hoe organiseer je je operations, zodat je deze uitdagingen kunt volgen of zelfs voor kan zijn? Op donderdag 29 september 2016 organiseren wij samen met TIAS Business School de innovatieworkshop HighTech meets Operations. Voor het complete programma en direct inschrijven: Klik hier.

Drinks, Pitches & Demos – 7 september 2016 – HighTechXL Plaza
Heb je een fantastisch idee wat je wil delen, een probleem wat je samen wil oplossen of wil je gewoon leuke mensen ontmoeten? Kom dan eens kennismaken! Op 7 september 2016 organiseren wij samen met HighTechXL, High Tech Campus Eindhoven, EYnovation en Blue Innovation de 10e Drinks, Pitches & Demos. Maak kennis met de bewoners en initiatiefnemers van HighTechXL Plaza, incubator hub voor HighTech start-ups. Meer informatie en gratis aanmelden: Klik hier .

Agenda Academy
HighTech meets Health; Organ-on-a-Chip – 8 september 2016 – Meer informatie
Reliability User Group – 12 september 2016 – Meer informatie
Black Belt Design for Six Sigma – start 19 september 2016 – Meer informatie
One Day Workshop Quick Response Design – 21 september 2016 – Meer informatie
Six Sigma User Group – 26 september 2016 – Meer informatie
Projectmanagement Masterclasss – start 27 september 2016 – Meer informatie
Problem Solving door Root Cause Analyse – start 27 september 2016 – Meer informatie
Green Belt Design for Six Sigma – start 28 september 2016 – Meer informatie
HighTech meets Operations – 29 september 2016 – Meer informatie

Ga voor ons volledig academy overzicht naar onze website. Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u aan te melden!

2016-10-25T20:16:04+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X