Nieuwsbrief April 2017

BLOG: Speed, Innovation & Leadership in HighTech Hardware Product Development
In een wereld van groeiende complexiteit zijn Snelheid, Innovatie en Leiderschap van groot belang. Vooral start-ups laten ons zien hoe men innovaties kan versnellen door af te stappen van standaard werkwijzen. Zij hebben geen weerstand van procedures, management structuren of complexe evaluatie scenario’s maar volgen hun eigen ambitie met een tomeloze energie. Zij realiseren hun dromen zonder obstakels, zij doen gewoon! Zoals Nike al in de negentiger jaren verkondigde: “Just do it!”. Lees verder (UK versie).

Even voorstellen: Nol Geurts – Senior Reliability/RCA Specialist
Per 1 april 2017 heeft Holland Innovative er een nieuwe collega bij. Nol Geurts is ons team komen versterken en heeft meteen zijn plek al gevonden. Hij gaat zich bezighouden om Root Cause Analysis naar een hoger plan te tillen en een bijdrage leveren aan het elimineren van de top 8. “Als ik achterom kijk zie ik een lang pad met een aantal tussenstations, allemaal rondom kwaliteit, Reliability en Root Cause Analysis. Voor mij voelt HI als het, misschien wel laatste, basiskamp op weg naar de top.” Aldus Nol. nol.geurts@holland-innovative.nl.

Even voorstellen: Karina Garcia Del Real
Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Universiteit van California, Berkeley en de Radboud Universiteit Nijmegen. Voor Holland Innovative heb ik gewerkt in de San Francisco Bay Area aan Program Evaluation, Project Management en Case Management voor Engels en Spaanse non-profit organisaties. Hierdoor raakte ik steeds meer geïnteresseerd in communicatie, evenementenorganisatie en marketing en het belang hiervan in multiculturele setting. Sinds maart ben ik Marketing Assistent bij Holland Innovative met als doel om met mijn ervaring en enthousiasme het bedrijf en team te ondersteunen in hun communicatie rondom evenementen zoals o.a. de Hannover Messe. karina.garcia@holland-innovative.nl.

RF2 – 8 mei 2017 – Nog een paar plaatsen beschikbaar!
Laatste mogelijkheid voor inschrijving! Tijdens de RF2 training worden, o.l.v. Elly Funken, diverse System Reliability methoden behandeld waaronder Reliability Block Diagrams, Fault Tree Analysis, en Petri-netten, inclusief het kwantificeren van de System Reliability. Dit wordt uitgebreid met Root Cause Analysis middels Shainin, Design FMEA, en Monte Carlo methodes. Cases worden uitgewerkt aan de hand van real-life data, ondersteund door Reliability software. Ook wordt de training opgevolgd door 4x gratis deelname aan de Reliability User Group. Klik hier voor meer info en inschrijven.

Hightech meets Design – 16 mei 2017 – De volgende stap naar creatieve innovatie
Op 16 mei a.s. zal de 2e editie van “Hightech meets Design” in Eindhoven plaatsvinden in samenwerking met de Dutch Design Foundation. In deze stad waar Design en Hightech samenkomen, ontstaan indrukwekkende concepten met een enorm potentieel. Tot nu toe hebben we alleen een voorbeeld gezien van de mogelijkheden maar er kan meer! Goede ideeën van designers blijven te vaak als concept op de plank liggen en hightech bedrijven hebben innovaties die wachten op een designer met het juiste ontwerp. Benieuwd wat er gebeurt als we deze twee vakgebieden samenbrengen? Kom ook naar dit event op 16 mei en schrijf je in. Klik hier voor meer info en inschrijven.

Black Belt design for Six Sigma – 22 mei 2017
Tijdens deze cursus gaat u aan de slag met de DfSS methodiek. Met de klantenwens als basis wordt de “Voice of the Customer” vertaald in een heldere “Critical to Quality flowdown”, de basis voor de specificaties van uw product of proces. In een aantal stappen komen we tot een effectief risico management (FM(M)EA) proces inclusief risk mitigatie. Naast CTQ-flowdown en FM(M)EA worden ook creatieve technieken (TRIZ), opstellen van experimenten (DOE’s), meetsysteem evaluaties (GR&R) en Reliability Engineering methoden behandeld.Voor meer informatie en aanmelding: Klik hier.

NIEUW – One Day Workshop – Managing the Innovation Factory
Projectmatig werken is hét middel voor effectieve productontwikkeling in een omgeving met steeds sneller veranderende technologieën en markten. In onze nieuwe One Day Workshop “Managing the Innovation Factory” leren deelnemers hoe zij een multi-projectorganisatie effectief en efficiënt kunnen organiseren en hoe een PMO een substantiële rol hierin speelt. Er wordt een roadmap voor een gefaseerde PMO implementatie gegeven en u heeft na afloop concrete handvaten om hiermee aan de slag te gaan in uw organisatie. Klik hier voor meer info en inschrijven.

Agenda Academy
RF2 – 8 mei 2017 – Meer informatie
High Tech meets Design – 16 mei 2017 – Meer informatie
Black Belt design for Six Sigma – start 22 mei 2017 – Meer informatie
HighTech meets Agro – start 23 mei 2017 – Meer informatie
HighTech meets Health – start 15 juni 2017 – Meer informatie
One Day Workshop – Managing the Innovation Factory – 21 juni 2017 – Meer informatie

Ga voor ons volledig academy overzicht naar onze website.
Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u aan te melden!

2017-05-29T22:02:30+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X