Nieuwsbrief januari 2018

Blog: Welke Six Sigma opleiding past bij mij?
Een gesprek op de skipiste over Six Sigma. ‘Welke opleiding moet ik kiezen?’ Afhankelijk van de werkomgeving en welke methodiek je zoekt zijn er meerdere mogelijkheden waarbij Holland Innovative uitkomst kan bieden. In de blog van Marcel Logger worden de verschillen duidelijk gemaakt. Lees meer.

Green Belt
Hoe zorg je als Green Belt voor de statistische onderbouwing bij het nemen van beslissingen in de organisatie? Wil je de Black Belt effectief kunnen ondersteunen bij complexe projecten? Met de Green Belt Six Sigma training wordt een gedegen basis gelegd om verbetertrajecten tot uitvoer te kunnen brengen. Zowel het succesvol initiëren als het effectief implementeren van verbeteringen komt in deze training uitgebreid aan bod. Interesse? De training start op 19 februari en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Green Belt to Black Belt
Ben je een gecertificeerde Green Belt en wil je jouw kennis verdiepen tot Black Belt-niveau? Wil je klantenwensen verder kunnen vertalen met behulp van Design for Six Sigma? De nieuwe training Green Belt to Black Belt zorgt ervoor dat technieken als statistiek en meet systeem analyse verder uitgediept worden. Met behulp hiervan kunnen uitdagingen in de ontwikkeling van nieuwe robuuste producten, diensten en processen succesvol aangepakt worden. Meer weten over hoe je een veranderaar van de toekomst kunt worden? De Green Belt to Black Belt start op 26 maart, dus schrijf je snel in. Klik hier voor meer informatie.

Projectmanagement Masterclass
De druk op projectmanagers wordt steeds groter. Uitdagende doelstellingen, verscheidene sub-projecten en verschillende belangen van stakeholders zorgen voor afwisseling maar creëren daarnaast een steeds groter spanningsveld en groeiende complexiteit. Willen weten hoe je van projectmanager beïnvloeder kunt worden? Op zoek naar een volledig overzicht op het gebied van projectmanagement? Leer hoe je zelf de juiste veranderingen kunt initiëren die jou verder helpen tijdens de Projectmanagement Masterclass. Net een tikje anders, redelijk eigenwijs, maar wel een complete projectmanager. Lees meer.

HighTech meets Testing
Hoe een product ontwikkelen zonder te testen? Hoe test je een product zonder alle details van het product of hoe het gebruikt gaat worden te weten? Dit zijn relevante vragen wanneer innovatieve hightech producten ontwikkeld worden. Op donderdag 22 maart organiseert Holland Innovative samen met Philip Innovation labs HighTech meet Testing. Experts op het gebied van testen en ontwikkeling zullen zorgen voor inzichten in de uitdagingen en huidige oplossingen op het gebied van goed en nauwkeurig testen van producten. Klik hier voor meer informatie.

Holland Innovative zoekt…
De kern van Holland Innovative is het ontwikkelen van talent. Dit doen we door enerzijds de HI Academy waarmee we een breed scala aan trainingen aanbieden op het gebied van Project management, Product- & Proces ontwikkeling en Reliability. Daarnaast zijn onze professionals in het veld aan het werk om onze partners te helpen hun organisatie zowel organisatorisch maar zeker ook kennis technisch verder te laten groeien en verbeteren. Interesse om meer te weten hoe wij dit doen en welke rol je daarbij zou kunnen spelen? Kijk dan eens naar onze vacatures en kom kennis maken. De koffie staat voor je klaar. Klik hier voor meer informatie.

De Holland Innovative Academy heeft een groot aanbod van trainingen en workshops die zowel als open training en als in-company training kunnen plaatsvinden. De focus van het trainingsprogamma richt zich op:

– Project Management
– Lean en Design for Six Sigma
– Reliability Engineering
– Problem Solving by Root Cause Analysis

Klik hier voor het volledige academy overzicht.

2018-01-28T00:58:33+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X