Kick-off TechMed Proeftuin

TechMed ProeftuinWilt u de marktintroductie van uw medical device versnellen, door uw prototypes laagdrempelig te testen in een realistische medische simulatieomgeving? Maak dan kennis met de TechMed proeftuin op de Universiteit Twente en kom naar de kick-off op dinsdag 21 juni.

Kick-off TechMed Proeftuin 
Dinsdag 21 juni 2016
15:00 – 18:00

Programma
• Introductie proeftuin en methodiek
• Introductie expertise per partner: Universiteit Twente, Holland Innovative, De Koningh Medical Systems, Panton
• Rondleiding ECTM
• Netwerkborrel

Initiators TechMed ProeftuinDe TechMed proeftuin is een open innovatieomgeving waarin nieuwe technologische ontwikkelingen voor de gezondheidszorg kunnen worden getest in een realistische simulatieomgeving. Deze proeftuin is opgezet door de Universiteit Twente, Holland Innovative, De Koningh Medical Systems en Panton. Graag stellen wij onze relaties in de gelegenheid om kennis te maken met de faciliteiten binnen de proeftuin, door middel van deze uitnodiging voor de kick-off.

Binnen de proeftuin kunt u als ondernemer of onderzoeker uw prototype of nieuwe dienst uitvoerig testen in het Experimental Centre for Technical Medicine (ECTM) van de UT, dat onder meer beschikt over een gesimuleerde operatiekamer, een MRI en een intensive care unit. Daarnaast is er binnen de proeftuin de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis en expertise van de partners van de proeftuin op onderwerpen als Design for Six Sigma, Engineering en certificering.

De Kick-off van de proeftuin is de uitgelezen kans om de faciliteiten te bekijken, in gesprek te gaan met de partners en te ontdekken of uw ontwikkeling in aanmerking komt voor versnelling binnen de TechMed proeftuin. Hieronder kunt u zich registreren voor de Kick-off bijeenkomst. Deelname is gratis.

klik hier om u aan te melden
2016-10-25T20:16:11+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X