Irene van den Graven

Op 1 juni ben ik gestart als Sales Representative Academy bij Holland Innovative, met als standplaats Enschede. In deze 1,5 meter maatschappij was het wel een bijzondere eerste werkdag. De meeste van de collega’s werken nog vanuit huis en de collega’s die op kantoor waren kon/mag ik geen hand geven, maar desondanks voelde ik mij erg welkom.

Via Teams leer ik alle collega’s kennen. Wat mij na deze eerste weken is opgevallen is dat mijn collega’s uiteenlopende expertises hebben en dat ze deze actief met elkaar uitwisselen. Het is echt mooi dat ze hun kennis zo met elkaar delen en verbinden om zo gezamenlijk het doel te bereiken.

Inmiddels heb ik al 2 cursussen mogen bijwonen, wat erg prettig is want dan is het eenvoudiger om te begrijpen hoe de training eruit ziet, wat deelnemers ermee kunnen en hoe de sfeer is van deze trainingen. De komende tijd zal ik bij meerdere trainingen aanwezig zijn om zo ook van die trainingen de inhoud te leren kennen.

Wie ben ik:
Mijn naam is Irene van den Graven (32 jaar), getrouwd met Pascal van den Graven en heb 2 kinderen, Naomi van 4 jaar en Lisa van 1 jaar. Na mijn opleiding Small Business en Retail management HBO ben ik gaan werken in de uitzendbranche. De laatste 6 jaar met name in de technische sector. Juist deze sector is zo leuk omdat deze steeds in ontwikkeling is. Technologie ontwikkelt zich en ook het werken in techniek verandert; het is leuk om een onderdeel te mogen zijn van deze verandering.

Naast mijn gezin is zingen mijn grootste hobby. Dit doe ik bij de vereniging Studio 65 te Enschede, waar we een repertoire hebben van opera tot musical. Van uitvoeringen van Die Zauberflöte, De 3 musketiers en Jesus Christ Superstar. Jaarlijks hebben we meerdere uitvoeringen.

Academy:
Bij Holland Innovative ga ik mij met name richten op de Academy, hierbij zijn mijn collega Martijn van Raamsdonk en ik verantwoordelijk voor de trainingen en cursussen.

Hierin is belangrijk om te kijken wat een klant/deelnemer precies zoekt en voor hen de juiste training en/of cursus te vinden. De trainingen worden zowel op locatie in Eindhoven en Enschede gegeven, maar in-company trainingen zijn ook mogelijk waarbij zoveel mogelijk gekeken wordt om de vragen van de klant als maatwerk te verwerken in de training.

Ben je ook aan het kijken wat bij jouw organisatie zou kunnen aansluiten qua training en/of cursus dan kom ik graag ik contact met jou. Bellen met vragen kan altijd (0682456286), mailen kan natuurlijk ook Irene.van.den.Graven@Holland-Innovative.nl. Graag ga ik met jou in gesprek om te kijken naar de juiste invulling van de training of cursus.

Wat kun je van mij leren:
Met een grote dosis enthousiasme ga ik op pad. Ik vind het leuk om gesprekken aan te gaan met klanten, cursisten, collega’s en een ieder. Ik vind het boeiend om te horen wat iemands passie of drijfveren zijn en te kijken hoe ik bij die groei of uitvoering een onderdeel zou mogen zijn. Dit enthousiasme draag ik graag over aan mijn collega’s, klanten en cursisten.

Hartelijke groet en wellicht tot binnenkort
Irene van den Graven