Hoe kunnen we in de nabije toekomst voldoende kwalitatief voedsel produceren voor onze wereldbevolking? En dat op een verantwoorde manier voor mens, dier én omgeving? HighTech heeft in het verleden bewezen een enabler te kunnen zijn voor veel werelduitdagingen. Wij denken dat ‘Robots, Sensors and Vision Systems’ een nog crucialere rol gaan spelen in het ontwikkelen, onderhouden, oogsten, verwerken en verbeteren van Agro & Food producten.

Op woensdag 9 november organiseren wij de 11e editie van HighTech meets Agro op de High Tech Campus in Eindhoven. Het onderwerp van deze HighTech Meets Agro is: Robotics, Sensors and Vision Systems. Laat u op deze dag inspireren door succesvolle ondernemers, informeren door spectaculaire kennisconcepten en zelf concrete stappen zetten naar realisatie van uw idee!

Programma

12.00-12.45   Ontvangst met lunch

12.45-13.00  Opening dagvoorzitter
Jan Vorstermans – Holland Innovative

13.00-13.30 Omgaan met natuurlijke variatie; uitdagingen en oplossingen van robotica
Dr. Gert Kootstra – Wageningen UR Food & Biobased Research

13.30-14.00 Vision Systems
Hans Izeboud – ARIS B.V.

14.00-14.30 Volautomatisch asperges oogsten
Ir. Thérèse van Vinken – Cerescon B.V.

14.30-15.00 Netwerkpauze

15.00-15.30 HighTech melkveehouderij; melk- en voerrobots met handige apps
Fons Kersten – Hoeve Rosa

15.30-16.00 HighTech akkerbouw in Noord Brabant; precisie landbouw op de digitale boerderij
Jacob van den Borne – Van den Borne Aardappelen

16.00-17.00 Interactieve sessie

17.00-EINDE Afsluiting en netwerkborrel

Bijdrages van:

Datum: woensdag 9 november 2016
Tijd: 12.00-17.00 met aansluitend netwerkborrel
Locatie: High Tech Campus 12, Eindhoven
Kosten: €95,- (excl. BTW) per deelnemer

Aanmelden HighTech meets Agro

    Annulering deelname training of workshop:
    Door deelnemer: Tot 10 werkdagen voor aanvang van de training of workshop kan kosteloos worden geannuleerd, daarna worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht. Annuleren dient altijd schriftelijk te geschieden via academy@holland-innovative.nl. Als moment van annulering geldt de datum van ontvangst van uw annulering door Holland Innovative BV. Vervanging door een andere dan de aangemelde persoon is te allen tijde mogelijk.

    Door Holland Innovative BV: Holland Innovative behoudt zich het recht voor een training of workshop te annuleren wegens te weinig deelname. Indien een training of workshop geen doorgang kan vinden, zullen de reeds aangemelde deelnemers schriftelijk dan wel mondeling bericht krijgen.