Holland Innovative Traineeship Model

estadio Camp Nou © Image by FrodeCJ from Pixabay

Jouw droombaan in de Champions League van innovatie

Als afgestudeerd ingenieur meteen aan de slag met de meest complexe machine ter wereld en dagelijks sparren met topexperts in mechatronica… klinkt te mooi om waar te zijn? Bij Holland Innovative menen we het serieus. We hebben die droombaan om je carrière te kickstarten.

Vaste baan + Opleidingstraject = HI Traineeship Model

We bieden net afgestudeerde technische studenten een tweejarige, volledig betaalde opdracht bij ASML in dienst van Holland Innovative. Naast deze gave opdracht krijg je een 10-daagse opleiding in product- en procesontwikkeling uit onze eigen stal. In de opleiding brengen we je de fijne kneepjes bij van Root Cause Analysis (RCA) en Reliability Engineering. Bij RCA ga je via statistische analyse en praktijkgericht onderzoek op zoek naar de basis van technische problemen in complexe machines. Reliability Engineering richt zich op het voorspellen en verbeteren van de levensduur van componenten en systemen.

In twee jaar groei je uit tot een absolute specialist op deze gebieden. Bij ASML werk je aan het continu verbeteren van de waferstepper door het analyseren en oplossen van problemen. Jouw onderzoek heeft impact en draagt wezenlijk bij aan de evolutie van chiptechnologie. Je speelt mee in de Champions League van innovatie en werkt samen met de beste ingenieurs ter wereld. Daarbij bieden de vakspecialisten van Holland Innovative je doorlopend coaching on the job en heb je de mogelijkheid om te sparren, kennis uit te wisselen en je eigen kennis te laten gelden.

Na twee jaar heb je de keuze of je bij ASML verder gaat, als specialist bij Holland Innovative aan de slag wilt of je geluk elders in de techwereld wilt beproeven. De keuze is geheel aan jou!

Wie zoeken wij?

Een Sherlock Holmes type dat een kick krijgt van het oplossen van technische problemen en blijft speuren totdat de oorzaak achterhaald is. Je bent nieuwsgierig naar hoe dingen werken, van nature wilde je altijd al weten wat de reden is dat je fietsketting zo vaak eraf ligt, of wat de oorzaak is dat die soundbar niet altijd goed werkt. Tegelijkertijd ben je altijd bezig met manieren om je eigen skills te verbeteren en droom je van een baan waarmee je een steentje bijdraagt aan cutting edge technologie.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden van het Holland Innovative Traineeship Model.
hrm@holland-innovative.nl
040 8514 610

2019-07-08T08:05:53+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X