HighTech meets Health

Holland Innovative organiseert elk jaar diverse HighTech Meets events. Doelstelling is het stimuleren van open innovatie, uitwisselen van kennis en ervaring én het genereren van nieuwe ideeën en projecten. Vaak ontstaan deze op het kruisvlak van markten en kennisgebieden die actief worden opgezocht. Deze Hightech meets Health staat in het teken van de gezondheidszorg van straks.


De gezondheidszorg van straks: Personalised, Stratified, Precision of Targeted?

Iedere persoon is verschillend. En daarom kan eenieder, zelfs als er sprake is van hetzelfde ziektebeeld, anders reageren op dezelfde behandeling. Door het in kaart brengen van specifieke kenmerken van een patiënt kan steeds vaker een behandeling op maat worden gemaakt.

Meer gepersonaliseerde gezondheidszorg biedt een enorm potentieel voor verbetering van kwaliteit van leven van de patiënten én voor ontwikkelingen voor betaalbare Nederlandse gezondheidszorg. Welke vormen zijn er (Precision, Personalised, Targeted, Stratified)? En wat zijn de verschillen? Wat gaat dit betekenen voor de individuele patiënt, en voor u als ondernemer in Lifesciences en Medtech?

Op donderdag 15 juni 2017 organiseren LifetecZONe, BOM, Pivot Park, Therapie-op-Maat Kennisinstituut i.o. en Holland Innovative de negende editie van HighTech meets Health op het Pivot Park in Oss. Laat u op deze middag informeren door verschillende specialisten op het gebied van Personalised Healthcare.

13.00 uur Ontvangst rondleiding Pivot Park

13.30 uur Rondleidingen op Pivot Park
Pivot Park Screening Centre, en Chemconnection.

14.30 uur Ontvangst lezingenprogramma

15.00 uur Start programma
Introductie Personalised Medicine/Precision Medicine Tim Kievits, Vitromics

15.20 uur Presentatie concrete projecten ogv Personalised Medicine/Precision medicine waaronder proeftuin Longkanker Brabant Rob Ruitenbeek, Pamgene & Universiteit Utrecht

15.40 uur Kansen van Personalised Medicine voor de zorgverzekeraar
Madelon Johannesma, CZ

16.00 uur Pauze

16.15 uur IBBL: Introduction into Biobanks and their services
Monica Marchese, Biobank IBBL, Luxemburg

16.45 uur Kennisinstituut Therapie op Maat
Tessa Fuhring

17.05 uur Afronding en netwerkborrel

Aanmelden HighTech meets Health

    Annulering deelname training of workshop:
    Door deelnemer: Tot 10 werkdagen voor aanvang van de training of workshop kan kosteloos worden geannuleerd, daarna worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht. Annuleren dient altijd schriftelijk te geschieden via academy@holland-innovative.nl. Als moment van annulering geldt de datum van ontvangst van uw annulering door Holland Innovative BV. Vervanging door een andere dan de aangemelde persoon is te allen tijde mogelijk.

    Door Holland Innovative BV: Holland Innovative behoudt zich het recht voor een training of workshop te annuleren wegens te weinig deelname. Indien een training of workshop geen doorgang kan vinden, zullen de reeds aangemelde deelnemers schriftelijk dan wel mondeling bericht krijgen.
2017-06-10T13:20:21+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 90 beoordelingen
X