BLOG: Halen en brengen

Onder het motto ‘halen en brengen’ bieden wij onze professionals continu kansen voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen vakinhoudelijk maar ook in soft skills, ook wel sociale innovatie genoemd.

Ik vind het belangrijk dat onze professionals zich op allerlei manieren kunnen blijven ontwikkelen. Een van de doelen is het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden zodat het voor jezelf én je team gemakkelijker wordt om een boodschap over te brengen of een resultaat helder te presenteren. Hiermee wordt het presenteren prettiger voor de professional zelf maar ook voor zijn team of de ontvangers. Dit heeft volgens mij niet alleen zakelijk voordelen maar ook privé, eigenlijk op alle fronten waar samengewerkt wordt of waar je dingen samen doet.

Wij zoeken juist ook steeds naar professionals waar we zelf van kunnen leren, die ons een andere bril kunnen opzetten, ons de ogen doen openen. Professionals die vaak ook uit andere markten komen. Zo hebben we in de afgelopen periode samen mogen werken met Robin van Beek van Vocal Center. Hij is onder andere bekend van The Voice of Holland en is vocal coach van Armin van Buuren en Ali B. Met zijn kennis en ervaring vanuit de entertainmentwereld heeft Robin ons geholpen met een pitch training rondom het thema: ‘hoe vertel ik mijn boodschap’.

En omdat in elk project het resultaat voor ons voorop staat hebben we dit project ook met een ‘examen’ afgesloten: een video opname van 1,5 minuut. In de komende maanden zullen een aantal professionals van ons zich voorstellen en hun eigen filmpje presenteren.

Deze maand ben ik zelf aan de beurt en mag ik het spits afbijten. Ik wens je veel lees en kijk plezier!

Hans Meeske
Hans MeeskeGeneral Director
vacatures

Word jij mijn nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar Projectmanagers, Product- & Proces Specialisten en Reliability Engineers.
vacatures
2016-10-25T20:16:10+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X