PERSBERICHT VAN HOLLAND INNOVATIVE

Evert-Jan van Donkelaar

Evert-Jan van Donkelaar is toegetreden tot de directie van Holland Innovative B.V. Samen met Hans Meeske en Ivo Aarninkhof vormt hij vanaf januari 2021 de driekoppige directie van de Eindhovense organisatie. De komst van Van Donkelaar stelt Holland Innovative in staat om meer marktgebieden terzijde te staan. Naast hightech en medtech nu ook mobility.

Van Donkelaar was jarenlang werkzaam bij o.a. Philips Automotive en Lumileds en beschikt over ruime ervaring in R&D op diverse niveaus. Ivo Aarninkhof: “Met het toetreden van Evert-Jan bedienen we nu nog meer marktgebieden. Mijn focus ligt op medtech/health en Hans heeft een sterke hightech-achtergrond. Evert-Jan’s expertise in mobility vormt hierop een waardevolle aanvulling. De komende tijd brengen we nog meer focus aan op deze marktgebieden.”

Ivo Aarninkhof, Evert-Jan van Donkelaar, Hans Meeske

Groeiende behoefte aan strategisch en tactisch advies

Hans Meeske

Holland Innovative inspireert met leiderschap in product- en procesontwikkeling en projectmanagement – en blijft dat ook doen, vertelt General Director Hans Meeske. Tegelijk verbreedt Holland Innovative haar focus: organisaties kunnen er voortaan ook terecht voor advies en ondersteuning op tactisch, strategisch en managementniveau.

Meeske: “Het zijn roerige tijden voor organisaties. Terwijl de operatie volop tijd en aandacht vraagt, spelen er tal van strategische, toekomstbepalende vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de impact van de digitale transitie, de energietransitie, het optimaliseren van de operational processen, het stimuleren van de innovatiekracht en het realiseren van nog betere klanttevredenheid. Samen met onze klanten gaan we graag de uitdaging aan om hun toekomst vorm te geven en zo stappen te zetten in o.a. waardecreatie, social impact en meer.”

Groei én marktverbreding

In 2020 verwelkomde Holland Innovative 13 nieuwe professionals, waardoor het totaal aantal medewerkers de grens van 53 passeerde. De groei betekent een verdere versteviging van het netwerk, klantenportfolio en projecten die Holland Innovative doet.

Hierdoor ontstaat een nog groter netwerk van experts uit innovative hotspots die met elkaar informatie kunnen uitwisselen en zo elkaar kunnen helpen.

Denk hierbij niet alleen aan het Brainport-netwerk, ook andere ecosystemen zoals die in Twente en Den Haag zijn zo met elkaar verbonden.

Meeske: “Belangrijk, want dankzij continue kennisdeling met partners kunnen we onze klanten nóg beter bedienen en zo hun ambitie ondersteunen. In projecten kunnen wij bij elke vraag ons uitgebreide netwerk gebruiken, zodat we altijd een gepaste oplossing kunnen aanbieden.”

Ivo Aarninkhof

Meer informatie?

CONTACT