BLOG: De kracht van het netwerk

In de afgelopen jaren heb ik steeds vaker ervaren hoe krachtig je netwerk is. Maar ook hoe moeilijk het soms is om je netwerk actief aandacht te geven. Ik werk al 9 jaar voor Holland Innovative als Projectmanager. Van de projectmanager wordt verwacht dat hij alle ballen in de lucht houdt en het team naar de eindstreep leidt; binnen tijd en budget! Hiervoor is het goed om een sterk netwerk te hebben van professionals en ‘vakidioten’ die je ondersteunen en scherp houden. Mijn Holland Innovative collega’s zijn uiteraard een belangrijk onderdeel van dit netwerk, maar er is meer.

Binnen Holland Innovative heb ik de kans gekregen om naast mijn werk bij diverse opdrachtgevers mede organisator te worden van events binnen de kenniskring IPMA Zuid-Oost Nederland. IPMA is een platform voor projectmanagement, bezig met het verder ontwikkelen van het vakgebied en het delen van deze informatie middels allerlei events. De regio Zuid-Oost Nederland onderscheidt zich inmiddels op wereldniveau door succesvolle innoverende projecten. Dit succes blijkt een combinatie te zijn van inhoudelijke expertise, vaardigheden en de juiste houding. Sinds 2004 houdt IPMA-NL ongeveer 4 keer per jaar regionale bijeenkomsten op verschillende locaties in Zuidoost Nederland.

Bart Bruers – Holland Innovative

Ik vind het fantastisch dat ik deze bijeenkomsten mede mag organiseren en zo mijn netwerk in de regio kan versterken en inhoudelijk kan groeien als projectmanager en mijn werkgever op de kaart kan zetten!

Wil je meer weten over de projecten van Holland Innovative of aansluiten bij IPMA ZON? Neem dan gerust contact met mij op: bart.bruers@holland-innovative.nl

2018-05-07T13:58:00+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X