Kennis. Ervaring. Persoonlijke vaardigheden

Ontwikkeling van het vak projectmanagement, product- en procesontwikkeling beklijven het beste door de koppeling van theorie en praktijk. Holland Innovative leidt trajecten bij klanten van daadwerkelijke projectuitvoering tot coaching-on-the-job tot (incompany) trainingen. De methodieken die Holland Innovative daarvoor inzet, zijn in drie pijlers onderverdeeld: Projectmanagement, Product- en Procesontwikkeling en Reliability Engineering.

Projecten worden efficiënt en effectief doorlopen, ontwerpen zijn de eerste keer goed en er ontstaan robuuste producten die aan de vooraf vastgestelde reliability-eisen voldoen. De projectleiders van Holland Innovative zijn flexibele, communicatieve mensen die enthousiast hun kennis delen en de opdrachtgever naar een hoger niveau tillen in het vak van projectmanagement en product- en procesontwikkeling.

Bekijk hier een selectie van projecten

Project Management

Professioneel Project Management is voor veel organisaties een cruciale factor voor succes. Samen met u gaan wij de uitdaging aan om complexe projecten te realiseren. Veelal gestuurd door tijdsdruk, budget en een duidelijke marktvraag/target.

Onze Integrale Project Managers werken vanuit een jarenlange ervaring met een stevige bagage. Zij zijn in staat projecten snel te doorgronden en effectief sturing te geven aan het veelal multidisciplinaire projectteam.

Roel Wessels heeft als ervaren projectmanager recent een boek geschreven over de essentie en toepassing van projectmanagement en agile leiderschap: De Complete Projectmanager”. Met als doel het vak projectmanagement (weer) leuk te maken voor de projectmanager, de teamleden en de omgeving!

Product- en Procesontwikkeling

Product-, proces- en productie-ontwikkelingsprocessen vormen vaak de kern van uw organisatie. Het gaat hierbij om het leveren van robuuste, kwalitatief hoogwaardige processen die voldoen aan de verwachtingen van de klant, kostenefficiënt gerealiseerd.

Onze gecertificeerde Black Belts nemen de leiding in zowel innovatie- als verbeterprojecten. Op basis van de behoefte van de klant (Voice of the Customer) en de markt (Voice of the Business) worden projecten gedefinieerd en besluiten genomen op basis van harde data.

Reliability Engineering

Om een succesvol product op de markt te brengen, is een goed lopend ontwikkel- en productieproces alleen niet voldoende. Het product moet ook betrouwbaar zijn. Reliability Engineering is een discipline om integraal toe te passen gedurende de gehele product lifecycle.

Onze Reliability Specialisten werken samen met uw professionals of dienen als uw Reliability team om u te ondersteunen bij het uitvoeren van de vereiste engineering en analyses in de ontwerp-, test- en realisatiefase.