BLOG: Werken bij Holland Innovative; volop variatie!

Bij Holland Innovative streven we ernaar aan meerdere projecten tegelijk te werken. Voor de medewerker is dat soms wel wat druk, maar het levert natuurlijk wel een mooie afwisseling op van verschillende werkzaamheden.

Neem nu deze week. Ik werk aan een project om de spreiding op de producten van de klant te reduceren; tegelijkertijd verzorg ik bij een andere klant een workshop “Root Cause Analyse”. Omdat ik dat laatste nog niet zo vaak heb gedaan, staat de maandag voor een groot deel in het teken van de voorbereiding hierop. Ook nog even overleg met collega Jan Willem Kleine over de voorbereiding voor een groot nieuw project waarbij we een van de belangrijkste eigenschappen van een nieuw product voor de klant gaan realiseren.

Coen Smits
Coen SmitsSr. Product & Proces Specialist

Op dinsdagochtend starten we met het eerste deel van de workshop. Drie uur lang proberen om aan een enthousiaste groep ontwikkelaars zoveel mogelijk kennis over scatterplots en active-multivari’s over te dragen. Na afloop nog evalueren met onze root-cause-analysegoeroe Ko Dousma en dan verder met de voorbereidingen voor dag 2. Op woensdag stond de workshop in het teken van een grote oefening die de hele ochtend in beslag nam. Vooral voor root cause analyse is het ontzettend belangrijk voor de cursisten om zelf met de stof aan de slag te gaan.

Vervolgens nog aan de projectplanning voor ons nieuwe project gewerkt en daarna weer terug naar mijn “vaste” opdrachtgever. Hier kwam een vraag over een op handen zijnde publicatie tussendoor. Men had wat vragen over de bijbehorende statistiek. Omdat ik me ook nog deels moest inlezen was ik hier wel een tijdje zoet mee, ook donderdag nog.

Op vrijdag tenslotte was het weer tijd voor variatiereductie. Dit project komt neer op het plannen van experimenten, soms mee uitvoeren en analyseren van de data. Weer heel anders! Al met al weer een bewogen week vol data, analyses, lesgeven, adviseren, begeleiden én uitvoeren.

Klinkt dit voor jou als een ideale werkweek? Check dan gerust onze website, want we zijn volop op zoek naar nieuwe collega’s!

vacatures

Word jij mijn nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar (Master) Black Belts, Projectmanagers, Product- & Proces Specialisten en Reliability Engineers.
vacatures
2016-12-01T11:04:18+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X