BLOG: Wat doet Holland Innovative?

Wat doet Holland Innovative nou eigenlijk precies? Deze vraag krijg ik vaak op verjaardagen of feestjes. Wat mij betreft is het vrij eenvoudig: Holland Innovative is een kennis-bedrijf. Deze kennis is toegespitst op de vakgebieden Project Management, Product & Process Development en Reliability.

Vanuit deze vakgebieden, deze kennispilaren, helpen wij diverse organisaties met vraagstukken waarbij ze zelf de kennis niet of onvoldoende in huis hebben. Dit kan voor een klein project van slechts een paar uurtjes zijn maar ook langdurige projecten van meerdere jaren. Met behulp van diverse methodieken helpen wij onze partners zichzelf verder ontwikkelen door kennis over te dragen zodat het bedrijf verder kan groeien en zich kan ontwikkelen. Het komt er eigenlijk op neer dat onze professionals het vraagteken van een organisatie weet om te zetten in een uitroepteken. Zodra dat gebeurd is, gaan we weer aan de slag met het volgende vraagteken op een volgende plek.

Daarnaast is er de Holland Innovative Academy, ons trainingsinstituut waarbij trainingen aangeboden worden in de drie vakgebieden. Open inschrijvings-trainingen op zowel de High Tech Campus Eindhoven, bij de Universiteit Twente, maar ook bij onze partners in huis. In diverse trainingen zoals Physics of Failure, Green Belt to Black Belt of Projectmanagement Masterclass wordt op een actieve manier kennis overgedragen die daarna direct in de praktijk gebracht kan worden. Na afloop van de trainingen kunnen alle deelnemers aansluiten bij de User Groups. Meerdere keren per jaar is er een informeel treffen waarbij oud-deelnemers ervaringen kunnen uitwisselen. Zo leuk! En oh zo prettig om te horen hoe uitdagingen aangepakt worden.

Bij Holland Innovative draait alles om kennis. Kennis uit de diverse vakgebieden die voor elke organisatie onontbeerlijk zijn om een goede structuur op te zetten, een mooi product te ontwikkelen én ervoor te zorgen dat het product robuust & betrouwbaar is. Bij al deze stappen kan Holland Innovative helpen met de juiste trainingen en de juiste professionals. Gewoon geweldig toch?

Meer weten over Holland Innovative en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met mij of een collega, we vertellen je graag meer.

Hartelijke groet,
Vivian de Corti

2018-05-28T15:29:29+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X