Kent u dat? Het gaat lekker en toch … het kan beter, anders. Of, het gaat niet zo lekker, maar waar komt het door? Vermoedens en vragen die een antwoord verlangen. De waarde van data in het adresseren van dit soort problemen wordt systematisch onderschat. U zit op een berg data die een schat aan informatie kan worden. Informatie die u leidt naar de antwoorden waar u naar op zoek bent.

Data analyse is de sleutel tot het pad naar verbetering. Zowel bij het oplossen van problemen als bij het verbeteren van processen. Data helpt u de essentie van variabiliteit te doorgronden, variabiliteit die uw resultaten verstoort. Data helpt u besluiten te nemen op een gestructureerde en transparante manier. Data is de basis voor verantwoord risico management en root cause analyse. Data is uw baken in de duisternis.

Remko Horne
Remko HorneMaster Black Belt

Bij Holland Innovative werken wij dagelijks met data om problemen te analyseren en verbeteringen te vinden, te structureren en tot oplossingen te komen. Design for Six Sigma (DfSS), Design for Reliability (DfR), Shainin en FMEA zijn voorbeelden van methodieken die structuur brengen door gebruik van data.

Holland Innovative heeft experts in het toepassen van deze methodieken en het trainen en coachen van uw mensen. Het is deze combinatie die mij telkens weer inspireert. Keer op keer als ik bij een klant start is het een uitdaging de goede data te vinden en te vertalen naar de juiste informatie en in het proces de organisatie mee te nemen in deze ontdekkingsreis. En keer op keer het geeft het een enorme bevrediging als bij mijn vertrek de organisatie op een hoger niveau met data omgaat.

klik hier

Black Belt Design for Six Sigma training

In 12 dagen succesvol opgeleid tot een Black Belt professional. Praktische Black Belt training met certificering. Start 22 mei 2017. Schrijf snel in!
klik hier