BLOG: Borgen van kennis

Bij Holland Innovative ondersteunen wij u graag bij competentie ontwikkeling van uzelf, uw collega’s en uw organisatie. Samen met gerenommeerde kennisinstituten organiseren wij trainingen en workshops in Projectmanagement, Product- & Procesontwikkeling en Reliability Engineering. We bieden onze trainingen zowel als vrije inschrijving en incompany aan; maatwerk dat volledig aansluit op uw behoefte en strategie. De koppeling met de praktijk is daarbij van wezenlijk belang: in onze trainingen wordt dan ook volop gebruik gemaakt van cases en voorbeelden uit uw eigen project/ organisatie.

Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat we niet alleen kennis overdragen in onze Academy, maar dat deze kennis na afloop van de training ook geborgd wordt in uw organisatie. Dat kan door middel van coaching, ondersteuning in projecten of door de volgende generatie trainers in uw organisatie op te leiden.

Ik ben super trots dat we nu geaccrediteerd zijn door DSPE in het curriculum voor Certified Precision Engineer! Bij het succesvol afsluiten van onze trainingen Green Belt Design for Six Sigma en RF1 Life Data Analysis and Reliability Testing ontvangt u punten ten behoeve van uw CPE certificering. Op deze manier kunnen wij onze bijdrage leveren aan het ontwikkelen van talent.

Cindy Camp
Cindy CampOpleidingsmanager
klik hier

RF1 Life Data Analysis and Reliability Testing

In 6 dagen opgeleid tot professionele Life Data Analist en Reliability Test Engineer. Optionele certificering door Universität Stuttgart. Start 14 november 2016. Schrijf snel in!
klik hier
2016-10-25T20:16:10+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X