In het najaar van 2021 organiseert Holland Innovative het event “Product Development of the Future”, georganiseerd door Roel Wessels en Bert van Appeven.

Roel, bekend van het boek ‘De Complete Project Manager‘, is een ervaren projectmanager, natuurkundige en muzikant. Bert is een expert in productinnovatiemanagement, met internationale ervaring in R&D, strategische business en talrijke nieuwe product introducties. Samen zullen zij hun expertise inbrengen om na te denken over de realisaties en uitdagingen die professionals in de toekomst te wachten kunnen staan.

Tijdens dit event zullen zij met de beste professionals uit de branche vooruitkijken om te discussiëren en na te denken over hoe de uitvoering van productontwikkeling er over een paar jaar uit zal zien.

Welke ondersteunende technologieën mogen we verwelkomen, welke organisatievormen zullen er zijn, hoe maken we de volgende stap in agility en zelforganisatie, wat vraagt dit van de competenties van de medewerkers, hoe gaan data en digitalisatie het speelveld veranderen en welk type leiderschap zal nodig zijn, zijn slechts enkele van de vragen die tijdens de bijeenkomst aan bod zullen komen.

Ze hebben er al veel ideeën over, maar ze willen graag inspiratie opdoen tijdens de voorbereiding. Daarom willen ze dat u voor en tijdens het event zoveel mogelijk geniet van de interactie met anderen!

Wilt u delen wat u binnen uw organisatie al heeft geëxperimenteerd met “productontwikkeling van de toekomst” of heeft u er een interessante kijk op? Neem dan contact op met:

Roel Wessel, een van de Product Development of the Future organisatoren
Roel Wessels Sr Dir Project Management & Technology
Bert van Appeven, een van de Product Development of the Future organisatoren
Bert van AppevenDirector Project Management