One Day Workshop Root Cause Analysis

Hoe statistical engineering kan helpen bij het vinden van de root cause

Heb je het probleem écht opgelost? Veel opties geprobeerd, maar lukt het niet om de juiste oplossing te vinden? De one day workshop Root Cause Analysis geeft inzicht in de nieuwste technieken om de beste oplossing te vinden.

Download Brochure
Aanmelden

Het oplossen van problemen gaat over processen die een spreiding in de output hebben, wat leidt tot producten die niet aan de eisen voldoen. De Statistical Engineering (SE) -methode maakt gebruik van het feit dat één ‘root cause’ altijd de grootste bijdrage levert en het doel is om deze hoofdoorzaak te vinden en te begrijpen. Als deze oorzaak gevonden is, ligt de oplossing meestal voor de hand. Tijdens deze One Day Workshop wordt het inzicht gegeven in hoe problemen op te lossen met behulp van de SE-methodologie. De workshop stelt de deelnemers in staat deze methodiek toe te passen in hun eigen werkomgeving.

Overzicht van het programma:

  • Introductie tot Statistical Engineering
  • Strategie diagram + goat system case
  • Meet systemen – MSE test
  • Beslissingstools
  • Multi-vari
  • Onderdelen wissel analyse
  • GP/TP analyse
  • Nieuw vs huidige significance testen

Presentaties zullen onderbouwd worlden met practische cases en oefeningen.

Doelgroep
Deze One Day Workshop Root Cause Analysis is gericht op executives en senior engineers die werkzaam zijn in productie en ontwikkeling.

Locatie en investering:
Eindhoven: High Tech Campus 29
De investering bedraagt €795 (excl. BTW) per deelnemer. Inbegrepen zijn workshop, cursusmateriaal, dagelijkse lunch en drank. De training kan desgewenst in-company worden gegeven.

Cursusduur en aantal deelnemers:
1 dag van 9.00 tot 17.00uur. Maximale groepsgrootte: 20. Standaard worden onze trainingen in het Nederlands gegeven. In geval van één of meerdere niet-Nederlands sprekende deelnemers wordt de training in het Engels gegeven.

Data 2021
Locatie: Eindhoven
3 februari

Na afronding van de workshop ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname.

Docenten:
Dr. Ko Dousma, dr. ir. Coen Smits

Vragen?
Heeft u een vraag over één van onze opleidingen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.
T: +31 (0)40 851 4610
E: academy@holland-innovative.nl